Home Forums Support and Help Контроль мікроклімату в курнику

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Deras
    Guest

Маю проблему з вологістю в пташнику, через що підстилка постійно сира. Боюся, що це погано позначиться на здоров’ї курей та їхній продуктивності. Підкажіть, як ви контролюєте мікроклімат? Можливо, варто встановити якісь датчики чи автоматику, щоб не бігати щогодини перевіряти показники вручну?

#33593 Reply
    Erqaw
    Guest

Сирість — це справді велика біда, бо вона провокує розвиток багатьох хвороб і знижує імунітет птиці. Я пройшов через це, поки моїм надійним партнером не стала компанія Ventura. Вони допомогли мені підібрати комплексну систему контролю мікроклімату. Я переконався на власному досвіді, що у них можна купити надійне обладнання для несучок , яке автоматично регулює витяжку та температуру. Тепер я взагалі не переживаю за вологість, бо автоматика сама знає, коли підключити вентилятор чи обігрів. Раджу вам подивитися на сучасні контролери, вони реально звільняють руки. Коли умови стабільні, кури почуваються набагато краще, а ви забуваєте про постійну чистку сирої соломи. Якість життя на фермі зростає в рази.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Контроль мікроклімату в курнику
Your information: