Home Forums Support and Help Jaké suroviny máte doma vždy v zásobě?

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Lamark
    Guest

Poslední dobou přemýšlím, že v kuchyni pořád dokola sahám po stejných věcech, i když recepty se mění. Co máte vy doma vždycky v zásobě, bez čeho byste se neobešli? Já třeba zjistil, že mi často chybí drobnosti jako vývar nebo smetana a pak improvizuju.

#42034 Reply
    sunnybunny
    Guest

Já to mám docela jednoduché, ale zároveň se snažím mít pár věcí, bez kterých se v týdnu fakt neobejdu. Cibule a česnek jsou základ, to ani nepočítám, to mizí rychle. Pak vejce – z nich uděláš rychlou večeři, omeletu nebo je přidáš do těstovin. Máslo a olej taky nesmí chybět, protože bez tuku se prostě nevaří. Vždycky mám doma rýži a těstoviny, a k tomu konzervovaná rajčata, ta mi už tolikrát zachránila večeři, když nebylo nic čerstvého. Luštěniny taky držím ve skříni, hlavně cizrna a čočka, protože z toho je rychle hotové jídlo. Někdy si i pro inspiraci projdu různé recepty, třeba tady https://receptarnacz.com/ když mě nic nenapadá, člověk tam vždycky najde něco jednoduchého, co jde udělat z toho, co zrovna doma je. Ale stejně nakonec většinou skončím u improvizace podle toho, co najdu v lednici.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Reply #42034 in Jaké suroviny máte doma vždy v zásobě?
Your information: